top of page

DE ALFA LEAD CERTIFICATIES

Alfa Lead staat garant voor een eersteklas service. Een overzicht van het kleurrijke palet aan certificaties van Alfa Lead.

MBTI (Myers Briggs Type Indicator)
MBTI is een persoonlijkheidstest die via voorkeurgedrag inzicht geeft in sterktes en valkuilen van jezelf en je medewerkers en teamleden, waardoor je elkaar beter begrijpt en samen aan de slag gaat. 

AI (Appreciative Inquiry)
AI is een aanpak waarbij je als bedrijf of teamleider moeilijke veranderingen kan realiseren door de focus te verleggen op perspectieven waardoor men enthousiast en vooral positief aan het werk wil gaan.

Meer weten over de 4D aanpak

Insights Discovery
Het Insights Discovery Model geeft snel inzicht in persoonlijke en interpersoonlijke dynamiek. Door de vertaling naar 4 kleuren, krijg je inzicht in jezelf en anderen met tips voor communicatie, omgaan met verandering en leiding geven. 

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)
NLP is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering met modellen en technieken om jezelf effectiever te sturen, zodat je vanuit je authenticiteit een mooi verschil kan maken in je werkomgeving en dagelijkse leven. 

CIGO
De 18 maanden durende opleiding van CIGO leert je teams, organisatieprocessen en organisatieontwikkeling te begeleiden vanuit de persoonlijkheid van de begeleider.

UHasselt SEE i.s.m. KU Leuven en Appreciative Inquiry Commons (A.I.) van Case Western Reserve University (Cleveland, USA) leren je, door zelflerend en ervaringsgericht aan de slag te gaan, verschillende modellen en tools aan te wenden. De ideale opleiding om je persoonlijk vakmanschap te versterken.  

MBTI
AI
Insights Discovery
NLP
CIGO
bottom of page