top of page

ALFA LEAD & NATUURLIJK LEIDERSCHAP

Ontdek de kracht in jezelf
en groei naar een authentiek leider !

ALFA LEAD &
NATUURLIJK LEIDERSCHAP

Alfa Lead is ervan overtuigd dat mensen vanuit hun eigen natuurlijke sterkte het verschil kunnen maken in een groep of organisatie. Ze zetten hun natuurlijk leiderschap echter pas in als ze vertrouwen ervaren, impact willen hebben op een situatie en geloven in hun uitdagingen. Daarom vinden wij het belangrijk om tijd en ruimte te nemen om het vertrouwen voor verandering op te bouwen en de actieve betrokkenheid van de medewerkers te stimuleren. 

Alfa Lead wil mensen in hun persoonlijke "kracht" zetten om zo hun Natuurlijk Leiderschap© te ontdekken. Eens ze deze sterktes in zichzelf ontdekken en verder ontwikkelen ontstaat persoonlijke groei. Zo worden zij authentieke leiders die kracht en energie uitstralen!

NATUURLIJK LEIDERSCHAP© KAN ONTWIKKELD EN GESTIMULEERD WORDEN...

ONTDEK JOUW NATUURLIJK LEIDERSCHAP©

Natuurlijk Leiderschap© begint met persoonlijke groei. Met behulp van MBTI of Insight ontdekken we samen je eigen voorkeurgedrag en leren we je interacties met anderen te verbeteren. De ideale persoonlijkheid is er niet, elke persoonlijkheid heeft zijn eigen sterktes en zwaktes. Vanuit deze inzichten en kennis gaan we ervaringsgericht ("on the job") werken aan het ontwikkelen van jouw leiderschapscapaciteiten. 

Alfa Lead helpt natuurlijke leiders om hun team te stimuleren en te inspireren zodat er een positieve aanpak opgezet kan worden die door iedereen gedragen wordt. Door samen met de medewerkers waarderend (Appreciative Inquiry) op zoek te gaan naar hun sterktes en de nadruk te leggen op wat wel werkt, creëert men veel energie om zo groeikansen voor de organisatie en henzelf te realiseren (4D model). De perfecte basis voor verbindend leiderschap waardoor men ideeën en het ondernemerschap van elk teamlid naar boven kan halen. FUN@work gegarandeerd!

VERANDEREN MET JE TEAM

bottom of page