top of page

Guy

Trainer & Coach

Guy heeft als professional meer dan 25 jaar ervaring in Supply Chain en Human Resources. Hierbij vindt Guy het begeesterend om mensen samen te brengen en te verbinden met zichzelf en elkaar op en over de werkplek. Hij gelooft dat het spreken en interneren omtrent opgedane ervaring, inzichten en meningen verbindend en constructief werkt. Delen is als voedsel voor ontwikkeling, het maakt groei mogelijk en is de basis voor elke duurzame samenwerking.
 

Delen kan op veel verschillende manieren en dit maakt dat context, flexibiliteit en creatief omgaan met situaties belangrijk zijn. Door een variatie aan werkplekken in zijn voorbije carrière kent hij het regelen en zeilen in verschillende werkomgevingen. Guy wil begeleider zijn in de groei naar toekomst en samenwerking op professioneel vlak.

 Verder geniet Guy vooral van zijn gezin en het delen van zijn andere passie, namelijk wijn. Gezellig cruisen met open dak door bochtige wegen op hellingen tussen de wijnranken, om nadien met anderen van de lekkerste wijnen te genieten bij zonsondergang. 

bottom of page